Reciclare

Încă o zi, încă un pas

Fiecare dintre noi putem să
facem diferența către un
mediu curat și sustenabil
Vezi manifestul nostru

ÎMPREUNĂ PUTEM FACE DIFERENȚA

Prin actiunile pe care le faceti puteti contribui la prosperitatea oricarui loc, sau actiune in care sunteti implicati. Acest lucru il face si illy atat pentru tarile cultivatoare de cafea cat si prin dezvoltarea unor noi produse: cafea, espressoare si accesorii. Puteti deveni parte a angajamentului nostru, fata de tot ceea ce inseamna sustenabilitate ecologica, sociala si economica!

  • #reciclati capsulele IperEspresso
  • #serviti cafeaua in produse reciclabile, produsele take away fiind in totalitate din materiale ecologice
  • #folositi sistemul E.S.E.

Reciclati capsulele IperEspresso

  • OPTION #1 – colectati-le si expediati-le la adresa: METAV, Str. Biharia 67-77, Cladirea E1, S1, cod postal 013981, Bucuresti. Aici vor fi colectate si apoi reciclate prin valorificare energetica.  
  • OPTION #2 – achizitionati deschizatorul de capsule ECO cu ajutorul caruia puteti sparge capsulele, eliminandu-le astfel intr-un mod prietenos mediului (www.coffeeandme.ro). Cafeaua rezultata o puteti folosi ca ingrasamant, sau ca solutie anti-insecte, iar plasticul, dupa ce este inlaturata cafeaua si spalat, se poate colecta impreuna cu alte produse din plastic, ce sunt adunate periodic de catre operatorii de la salubritate.
  • OPTION #3 – achizitionati KIT-ul de reciclare compus din punga, detalii privind expedierea, costul expedierii.

MANIFESTUL NOSTRU

Visul nostru estede a oferi lumii cea mai bună cafea și un zâmbet pe fața celor care o beau.

Angajamentul nostru este unic; promovam un stil de viata responsabil pentru OM & Mediu, eliminand pana in 2033 (anul aniversarii a 100 de ani de la infiintare) eliminand amprenta de carbon (emisiile de gaze cu efect de seră).

Filozofia noastră este una: oferim cea mai buna cafea pe care natura o poate, bazandu-ne pe cele mai bune tehnologii și practici durabile. O inspiratie pentru cei ce iubesc viata si regasesc frumusetea in tot ceea ce fac.

Amestecul nostru este unul: nealterat în timp și unic indiferent de locul unde te afli.

Lumea noastră este una: la fel de unica precum provocările pe care le putem depăși doar dacă acționăm împreună pentru a o proteja.

O zi pe rând, un pas după altul. Pentru că diferența pe care o face fiecare dintre noi este unică.

#ONEMAKESTHEDIFFERENCE