“Plus 4 You” este un espressor care face parte din categoria premium “Green Line” a brandului Astoria; aceste espressoare au un impact redus asupra mediului deoarece consumul de energie poate fi micsorat cu pâna la 47.6% comparativ cu aparatele traditionale de cafea.

Tastatura este iluminata din spate, astfel incât cautarea functiilor sa fie foarte facila; este pozitionata la o inaltime adecvata pentru a optimiza, accelera si imbunatati toate operatiunile. Cu doar câteva miscari simple, barista poate servi toate bauturile solicitate. Display-ul este plasat in centrul zonei de control si permite persoanei care prepara sa programeze si sa vada principalii parametri ai aparatului. Calitatea este asigurata printr-un sistem inovativ, unic, de control care gestioneaza grupurile, in toate fazele de extractie a cafelei, de la preinfuzie la dozare.

Fiecare grup de preparare are propriul rezervor fiind posibila reglarea aparatului la diferite temperaturi, pentru diferite amestecuri de cafea, aceste masuri garantând prepararea unui espresso perfect.

Astoria Plus 4 You TS

Settanta SAE

Settanta este un aparat profesional din gama Astoria, facut pentru a prepara o cafea cu un gust rafinat si pentru a le oferi clientilor cea mai buna calitate.

Acest aparat se remarca prin liniile care-l definesc si prin design-ul sau unic. Astoria a creat astfel un model de espressor de cea mai buna calitate si tehnologie din toate timpurile.

Sabrina este un aparat inspirat din stilul Vintage a anilor ’60. Noul espresor profesional de la Astoria iese in evidenta prin liniile clar definite, dar si elegante, grupurile fiind acoperite cu crom.

Sabrina

Forma

Forma este cel mai nou espressor din gama de espressoare profesionale de bar de la MCE. Este un aparat robust si fiabil, capabil sa fie utilizat in conditii extreme, in baruri si restaurante pretentioase.