Usor de folosit, placut la privire, cu o tehnologie exclusiva, se adapteaza fara probleme tuturor situatiilor, datorita dimensiunilor sale reduse. FrancisFrancis!X2.2 este echipamentul perfect!

Necesita numai o minima mentenanta. Nu aveti nevoie de un expert in prepararea cafelei; echipamentul asigura o extractie perfecta a cafelei, indiferent de cine o prepara.

Simplu, usor de folosit, solicitand o mentenanta redusa este solutia perfecta pentru a obtine un espresso perfect cu crema densa si consistenta.

FrancisFrancis! X2.2

Spinel Jasmine

Espressorul de cafea Spinel Jasmine utilizeaza capsule profesionale Iperespresso si este special creat pentru industria hoteliera si de catering.

Inovator, cu linii fine si un design atragator, Jasmine este echipat cu un grup de preparare al cafelei din alama, ce functioneaza independent si un boiler din otel inoxidabil, pentru producerea de abur si apa fierbinte.

Jasmine este impresionant, robust si extrem de fiabil, datorita unui sistem hidraulic deautocuratare patentat. Principalul punct forte al espressorului Jasmine este conceptul modular: unitatea de cafea si apa calda si boilerul de abur pot functiona in mod individual si independent, oferind avantaje evidente pentru utilizatorul care are nevoie sa acceseze functiile necesare intr-un anumit moment, economisind astfel energie.