Ceaiuri Dammann

Ceaiul negru este obtinut lasand frunzele de ceai sa se oxideze complet, in mod natural, inainte de a fi uscate. Frunzele sunt lasate pentru inceput la uscat cel mult 18 ore in ladite de lemn, apoi sunt rulate si intinse in incaperi umede si reci. Acest procedeu da frunzelor culoarea neagra. Infuzia are culoare rosiatica, cu gust mai intens decat al ceaiurilor mai putin oxidate, putand avea arome de migdale, flori salbatice, fructe, malț.

Breakfast (cod 4970) Amestecul de ceai Breakfast combina Ceylon (Sri Lanka), Darjeeling (India) si Assam (India). Este ceasca de ceai perfecta pentru cei ce se scoala dis de dimineata. Se poate consuma optional cu lapte. Infuzie: 4/5 minute. Cumpără

Earl Grey (cod 4972) Cel mai cunoscut ceai aromat este un amestec simplu, traditional de ceaiuri chinezesti. Este ca o vraja pentru toti iubitorii de pere bergamute din Calabria.Simplu si usor de recunoscut de catre cunsocatori. Infuzie: 4/5 minute. Cumpără

Ceai negru

Ceai verde

Ceaiul verde este obtinut oprind oxidarea frunzelor de ceai prin uscarea acestora imediat dupa recoltare. Ceiul este procesat in maximum doua zile dupa culegere. Majoritatea ceaiurilor verzi sunt oprite din procesul de oxidare prin metode termice. Compozitia ceaiului verde este formata din uleiuri esentiale, teina, tannini catechici, aminoacizi, vitamina C, protein, calciu, fluor si altele. Toate aceste component fac ceaiul verde un excellent antioxidant, diuretic, stimulator cerebral, stimulator celebral, stimulator al proceselor de ardere a grasimilor si factor de protective anticancer. Ceaiul verde are un gust mai delicat si culoarea este verde pal / aurie.

Solei Vert (cod 4976) Amesctec ce are la baza ceaiul verde sencha din China si ulei esential de portocala rosie, ce ii confera amestecului usoare note acide. O bautura clara si galbuie, delicata ce poate fi consumata atat fierbinte cat si rece. Infuzie: 3/4 minute. Cumpără

L’Oriental (cod 4978) Un cocktail de fructe dulci si gustoase: fructul pasiunii, piersica si capsuna salbatica, subtil aromat cu ceai verde chinezesc. Infuzie: 3/4 minute. Cumpără

Chine au Jasmin (cod 4979) Aromat natural cu flori de iasomie, acest ceai verde chinezesc este unul din ceaiurile clasice appreciate de catre toti consumatorii de ceai. Un ceai care se potriveste perfect la mancarea orientala. Infuzie: 3/4 minute. Cumpără

Bali (cod 5005) Ceai verde cu petale de flori, lyche, greapfruit si arome de trandafiri.Timp de infuzie: 3/4minute. Cumpără

Vert a la Menthe Touareg (cod 8277) Pentru tuaregi, ceremonia ceaiului este o modalitate de a arata oaspetilor, ospitalitatea lor. Acest amestec este format din ceai chinezesc Gunpowder si frunze de menta “Nanah”. Timp de infuzie: 3/4 minute. Cumpără

Miss Dammann (cod 3499) Un amestec ce combina ceaiul verde si ghimbirul, imbinat cu arome fructate si cu note astringente de lamaie si fructul pasiunii. Se comercializeaza in cutii ce contin 24 pliculete, ambalate individual. Materialul din care este facut pliculetul este apropiat ca si consistenta cu matasea, permitand obtinerea unei infuzii ce are aceleasi calitati apreciate la ceaiul neambalat. Timp de infuzie: 3/4 minute. Cumpără

Cu origini in Africa de Sud, Rooibos, cunoscut sub denumirea de “ceai rosu sud-african”, este o plant ace nu contine teina. Infuzia de Rooibos este dulce, un pic picanta, cu o aroma foarte placuta, ce indeamna la consumul zilnic. Contine indulcitori natural ice ajuta la scaderea nivelului glicemiei si este ideal pentru scaderea in greutate. Are proprietati antialergice, antibacteriale, antispasmodice, antivirale, antioxidante, previne imbatrinerea premature, are putin tannin, este bogat in minerale si este anticancerigen. Contine mineralele: cupru, fier si potasiu, calciu, fluor, zinc, mangan si magneziu. Este denumit de catre japonezi ceaiul vieții lungi.

Rooibos Citrus (cod 8203) Ceai rosu amestecat cu uleiuri esentiale de lamaie, clementina, portocala rosie, aroma de kola, cu coaja de portocala si petale de floarea soarelui. Un amestec fin, balansat si racoritor. Timp de infuzie: 4/5 minute. Cumpără

Rooibos Vanilie (cod 8204) Armonie delicata intre cele doua plante, originare din emisfera sudica. Dulceata si rotunjimea bauturii este datorata vaniliei din Madagascar. Timp de infuzie: 4/5 minute. Cumpără

Ceai Roiboos

Ceai alb

Un ceai din regiunea Anji (provincia Zheiang), recoltat exclusiv doar timp de una sau două săptămâni pe an. Lăstarii subțiri sunt împodobiți cu o acoperire luxoasă de alb în jos, oferind un lichid strălucitor, cu note verzi de durată și amărăciune blândă. Excelent infuzat în apă rece.

Ceaiul alb este cel mai apreciat soi. Este un produs rar, deoarece majoritatea producției provine dintr-o singură zonă geografică, provincia chineză Fujian. Este una dintre cele șase culori de ceai definite în China și este neobișnuit în faptul că este necesară o mică intervenție umană pentru a-l produce. Cumpără

Caramel (cod 4990) Amestec de ceai chinezesc si Ceylon (Sri Lanka) cu un gust puternic de caramel si presarat cu bucati de fructe. Este potrivit pentru a fi servit cu prajituri cu fructe si placinta. Timp de infuzie: 4/5 minute. Cumpără

Pomme d’Amour (cod 4994) Acest ceai chinezesc are note elegante si dulci de mar copt si aroma de maraschino. Contine bucati de mar si petale de floarea soarelui. Infuzie: 4/5 minute. Cumpără

Quatre Fruits Rouge (cod 4996) Un amestec delicios de ceai negru neafumat din China si Ceylon (Sri Lanka) cu aroma de “patru fructe rosii”: cirese, capsuni, zmeura, coacaze rosii si cu bucati din aceste fructe. Gustos, acidulat si neasteptat; poate fi baut cu gheata, sau fierbinte si cu zahar.Timp de infuzie: 4/5 minute. Cumpără

Christmas Tea (cod 5004) Portocalele, caramelul si ananasul caracterizeaza acest amestec de ceaiuri din China si Ceylon. Toata savoarea Craciunului (inclusiv aromele ciresei de maraschino) sunt colectate in atmosfera de sarbatoare. Acest amestec este luminat cu coji de portocale si bucati de fructe. Timp de infuzie: 4/5minute Cumpără

Ceai negru aromatizat

Infuzii

Camomille (cod 8056) Cultivat în zonele temperate ale Europei,florile sale sunt recoltate din iunie până în septembrie. Infuzia poartă note de lămâie şi o amărăciune de lumină, asemănătoare cu cea de cicoare, oferind o experienţă de lungă durată. Poate fi folosit pentru a adăuga aromă in salate şi deserturi. Infuzie: 2/4 minute. Cumpără

Menthe Poivree (cod 5681) O planta erbacee din Orientul Mijlociu, menta se recoltează în timpul verii, înainte de a inflori. Cunoscuta pentru aroma sa puternică (mentol), această infuzie este foarte apreciata; ea se pretează cu plăcere in parfumarea siropurilor sau a salatelor de fructe. Infuzie: 6 minute Cumpără

Nuit d’ete (cod 6389), ambalaj 170g Amestec de hibiscus, bucati de mar si coaja de maces. Gust de capsuna si frisca. Timp de infuzie 4-6 minute. Ambalat individual 24 pliculete (cod 7914), cutie metal 100 g (cod 6389) Cumpără

Provence (cod 6390) Amestec de hibiscus, bucati de mar si coaja de macese si portocala, galbenele. Gust de caisa si piersica. Timp de infuzie 4-6 minute, 4g. Ambalat individual 24 pliculete (cod 7915), cutie metal 100 g (cod 6390) Cumpără

Fantasia (cod 6391) Amestec de coaja de macese, hibiscus, bucati de mar si petale de floarea soarelui; ulei esential de portocala Timp de infuzie 4-6 minute, 4g. Cutie metal 100 g (cod 6391) Cumpără

Samba (cod 6392) Amestec de hibiscus, bucati de mar, coaja de macese si portocala, albastrea si galbenele. Gust de mango si fructe exotice. Timp de infuzie 4-6 minute. Ambalat individual 24 pliculete (cod 7917), cutie metal 100 g (cod 6392) Cumpără