Aulika are un design curat și o tehnologie inegalabilă: dublu circuit hidraulic, lame conice și capacitate mare de apă și cafea (pentru modelul Aulika Top High Speed ​​High Cappuccino). Toate aceste caracteristici fac acest echipament perfect, pentru locații cu consumuri zilnice mari.  

Toate modelele Aulika oferă o gamă largă de băuturi pe bază de cafea și lapte proaspăt, precum și apă fierbinte. Ecranul graphic, larg, poate gestiona atât pictograme, cât și mesaje text în mai multe limbi. Interfața este echipată cu 8 taste de selectare directă, care facilitează utilizarea și programarea aparatului.

Versiunile Top și Office sunt integrate pe o bază cu capacitate suplimentară de colectare a cafelei consumate și pot fi, de asemenea, conectate direct si la alimentarea cu apă.

Saeco Aulika

Saeco Lirika

Lirika este un aparat simplu, compact și performant, ideal pentru birourile si spatiile mici Ho.Re.Ca. Are linii moderne și esențiale, rezervoare de apă și cafea, de mare capacitate și ușor de utilizat.

Afișajul larg (în versiunea OTC cu pictograme complet reproiectate) permite utilizatorului să aleagă espresso sau cafea și apă caldă sau aburi livrat printr-un steamer independent (aburul nu este disponibil în versiunea OTC).

„One Touch Cappuccino” este sistemul exclusiv al lui Saeco, pentru prepararea unui cappuccino perfect sau a unui latte macchiato, în modul tradițional italian, datorită cappuccinator-ului integrat, “Pinless Wonder”.

LIRIKA „One Touch Cappuccino” (OTC) „One Touch Cappuccino” este sistemul exclusiv al lui Saeco, pentru prepararea unui cappuccino perfect sau a unui latte macchiato, în cel mai bun mod tradițional italian, datorită cappuccinator-ului integrat, “Pinless Wonder”.

Un sistem inovator, montat doar pe versiunea Lirika OTC, care creează o cremă încântătoare, colectând laptele direct din ambalajul său, din frigider, conform cerințelor din aplicațiile B2B. În acest fel, sistemul „One Touch Cappuccino” oferă specialitati cu lapte (cafea cu lapte, cappuccino sau latte macchiato) direct în ceasca ta.

DESCOPERIȚI Dr. COFFEE

Aparatul pentru illy boabe potrivit pentru birouri. În combinație exclusivă cu cafeau illy boabe.

Dr. Coffee, sistemul avansat pe bază de cafea boabe

Caracteristici tehnice:

  • Sistem inovator de preparare, de la cafeaua la filtru, până la ristretto
  • Cuțitele din ceramică asigură o macinare precisă și uniformă
  • Ecran usor de utilizat
  • Capacitate rezervor apă: 8 litri
  • Capacitate rezervor cafea: 1 kg
  • Capacitate recipient zaț: 70 cafele
  • Sistem de auto-curatare al furtunului de lapte

.

Dimensiuni: 580 x 300 x 500 mm
.

.