Înfiinţată în 2003 şi operaţională din iulie 2004, PRO BRANDS Distribution a reuşit pe o perioadă scurtă de timp să dezvolte o afacere de succes în domeniul cafelei şi a altor produse complementare.

Astăzi, compania noastră poate oferi o soluţie completă: cafea, echipamente pentru prepararea cafelei, ceai şi pudră de ciocolată, atât pentru segmentul Ho.Re.Ca, cât şi pentru segmentul Office şi Home.

Succesul companiei se datorează atât brandurilor premium precum illy, Dammann, Monbana, cât şi partenerilor noştri care au făcut posibilă această dezvoltare.

Acest site conţine informaţii detaliate despre fiecare brand şi produs existent în portofoliu. Se doreşte a fi un site de informare pentru toţi iubitorii cafelei / ceaiului / ciocolatei calde.

DESPRE NOI

VIZIUNE, MISIUNE, VALORI

VIZIUNE: PRO BRANDS Distribution îşi propune să devina unul din principalii importatori / distribuitori de produse premium din România.

MISIUNE: Ne-am propus să furnizăm produse şi servicii de foarte bună calitate pentru clienţii noştri, aceştia fiind în centrul sistemului nostru de lucru şi acţiune.

Acordăm o atenţie deosebită dezvoltării de parteneriate pe termen lung cu clienţii şi furnizorii noştri.

Investim în portofoliul nostru de produse / mărci şi în angajaţii companiei pentru că numai aşa putem obţine o profitabilitate ridicată.

VALORI: Integritate, continua perfecţionare, orientare către client.

Punctele noastre tari sunt:

Cultura companiei:

Încurajeaza creativitatea, lucrul în echipă, împărtăşirea de experienţe noi

  • Persoane deschise către nou / noi experienţe
  • Flexibilitate şi adaptabilitate la condiţiile pieţei
  • Stimulează iniţiativa şi generarea de noi idei

Echipa managerială cu o bună înţelegere a pieţei Româneşti, a mediului economic – mai mult de 8 ani de exprienţă în management / vânzări / marketing.

O colaborare foarte strânsă între departamente.

Am dezvoltat / investit în parteneriate pe termen lung cu distribuitorii noştri; avem acces la o reţea de distribuţie naţională şi în locaţii de top on – trade şi off – trade.

Directorii noştri de zonă acoperă tot teritoriul României.

O colaborare foarte strânsă cu distribuitori pe pe tot teritoriul României.

Foarte bună colaborare cu key accounts ca METRO Group, Selgros. Colaborăm cu distribuitorul naţional pentru benzinăriile MOL.

O colaborare foarte bună cu mai mult de 600 de cafenele / restaurante / hoteluri în Bucureşti şi în principalele oraşe din România

PUNCTE TARI

DISTRIBUȚIE

 

Specialiştii noştri acoperă întreg teritoriul României. Pentru orice detaliu sau informaţie legată de produsele din portofoliul firmei PRO BRANDS vă rugăm contactaţi reprezentantul din zona cea mai apropiată.

Reprezentați în București și Ilfov: