Echipamente FrancisFrancis!

Un design modern si atragator pentru o tehnologie inovativa care ofera utilizatorului o cafea perfecta. Espresorul X7.1 functioneaza doar cu capsulele Iperespresso. Inserati o capsula si datorita sistemului simplu de folosinta, veti obtine un espresso illy direct în ceasca, fara a avea contact cu espresorul, ceea ce se traduce printr-o mentenanta redusa. O atingere simpla pentru o performanta total noua. X7.1, ultima inovatie a liniei FrancisFrancis! este facut din plastic si metal. Caracteristici:

 • Sistem: doar cu capsule Iperespresso, certificare CE
 • Puterea: 1200 W (EU); 1200 W (USA),  boiler termobloc aluminiu
 • Presiunea pompei: 15 bar
 • Semnale acustice: sonerie interna ce indica faptul ca espresorul este în functiune, sau a aparut o problema tehnica
 • Card electronic ce are urmatoarele functii: întrerupere automata a extractiei cafelei, controlul temperaturii (cafea și abur), indicator decalcifiere și program automat de decalcifiere.
 • Rezervor apa: detasabil, nivelul apei poate fi vazut din lateral, capacitate 1.2 litri

Gama disponibila: roșu (cod F6604),  negru (cod F6603), alb (cod F6609).

FrancisFrancis! X7.1

FrancisFrancis Y3.3

Usor de folosit si compact. Perfect oriunde! Pot sa va spun o idee foarte buna in cele mai mici detalii. Noul Y3 Iperespresso iese în evidenta pentru dimensiunile sale compacte. Latimea este minima si extrem de compacta, la fel ca o ceasca de espresso. Este tot ceea ce illy are nevoie pentru a crea un espresso excelent.

Nu e nevoie sa te uiti în jur! Ceea ce ai nevoie este chiar în fata ochilor tai, pe panoul frontal al Y3: doua taste, doua setari de volum programabile. Doar o singura atingere si o cafea perfecta curge lin în doza corecta, cu arome intense, catifelate si cu o crema groasa. Pur si simplu Iperespresso. Caracteristici:

 • Bloc termic din otel,  doua setari de volum programabile
 • Oprire automata, sistem rapid de încarcare a capsulei
 • Evacuare automata a capsulelor folosite, container 8 capsule uzate
 • Mod economic după 15 minute,  comenzi prin atingere
 • Presiunea pompei: 19 bari,  dimensiuni: 100x300x265mm

Gama disponibila: negru (cod 60284), alb (cod 60285), roşu (cod 60286)

X1 sarbatoreste 80 de ani de inovatie.

O intruchipare a visului fondatorului Francesco Illy de a oferi cea mai buna cafea din lumea preparata cu ajutorul espressorului illetta, la visul nepotului sau, Francesco: de a proiecta un aparat cu un design deosebit care sa aduca zambetul pe fetele tuturor.

X1 Anniversary, o reinterpretare a unui “design icon”, un espressor cu ajutorul caruia puteti prepara o cafea de calitate, cu crema densa si persistenta, la fel in orice moment al zilei.   

Un design unic, realizat de catre Luca Trazzi.

Culori disponibile: roșu, negru, almond.

Francis Francis! X1 Anniversary