CALITATE DURABILĂ

Illycaffe a urmărit întotdeauna respectarea angajamentului asumat privind standarde ridicate de etica, vizand îmbunătățirea calității vieții pentru toți actorii implicati in proces.

Ideea principala a acestui angajament este o credință care servește și ca filosofie de lucru: urmărirea continuă a calității pune în mișcare un ciclu virtuos care creează valoare pentru toate părțile implicate, de la producătorul de cafea până la ceașca consumatorului.

La illycaffe, calitatea si sustenabilitatea sunt inseparabile: numai ceea ce este cu adevarat excelent este sustenabil, iar orice este sustenabil trebuie sa fie excellent

ISO 9001

În 1996, illy a fost prima companie de cafea din Europa care a obținut certificatul ISO 9001, care atestă respectarea cerințelor stricte de calitate în întregul său sistem de producție.

ISO 14001

Illy a obținut certificarea ISO 14001 în 2003, un standard internațional, aplicabil tuturor tipurilor de întreprinderi care stabilește eficacitatea unui sistem de management în monitorizarea impactului asupra mediului al activităților companiei. Scopul este de a încuraja îmbunătățiri sistematice într-o manieră coerentă, eficientă și, mai ales, durabilă.

QUALITÉ FRANCE

Acest organism independent francez certifică faptul că protocoalele de producție ale unei companii respectă specificațiile prestabilite, pentru a asigura o satisfacție optimă a consumatorilor. Conformitatea illy a fost certificată în 1992.

EMAS REGISTRATION

illy a obținut înregistrarea EMAS 2004, fiind de acord în mod voluntar pentru reducerea continuă a impactului asupra mediului al activităților sale industriale. La doar un an mai târziu, illy a câștigat premiul anual al organizației privind angajamentul companiei de îmbunătățirea a mediului de producție.