Ritualul espresso-ului

O placere trecatoare care persista

Asa cum ii sugereaza numele, espresso este facut la comanda si dureaza doar un moment, generand un scurt, dar intens moment de placere ce defineste ritmul zilnic al vietii din Italia si nu numai.

Doar doua ingrediente - apa la o temperatura de 194 F si puterea a 50 de boabe de cafea proaspat rasnita - devin o desfatare a simturilor atunci cand este extrasa cafeaua la o presiune de 9 atmosfere cu ajutorul unui echipament modern. Rezulta in ceasca 25-30ml de cafea bogata, inmiresmata, catifelata, delicioasa si stimulanta, ce contine de fapt mai putina cofeina decat cafeaua preparata printr-o alta metoda.

In fiecare an, milarde de cesti cu espresso sunt savurate in toata lumea, deoarece aceste cesti contin mai mult decat o cafea buna ce energizeaza mintea, stimuleaza creativitatea si catalizeaza prieteniile. Cu alte cuvinte, o bautura care joaca un rol semnificativ in viata de zi cu zi a milioane de oameni.

Pentru illy, imbunatatirea continua si generarea placerii savurarii unui espresso este obiectul cercetarii si pasiunii, un obiect unde frumusetea, arta, cultura si stiinta se intalnesc intr-un ritual incantator si fericit.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania