Training si certificare illy barista


Te invitam sa participi la o sesiune de training si certificare individuala care va completa pregatirea ta ca barista si specialist al cafelei.

Vei avea la dispozitie 1 ora, timp in care vei "lucra" efectiv, ca si cum ai fi in bar, iar trainerul Exquisite iti va da feedback, te va indruma si certifica ca barista illy.

La aceste sesiuni participa cei mai buni barista selectati dintr-un numar de 1.700 de persoane care au urmat sesiunile de training illy - Level 1 si illy - Level 2, organizate de Exqusite, si/sau cele individuale sustinute de Directorii de zona / trainerul PRO BRANDS.

Cei mai buni barista vor primi un certificat ce atesta pregatirea lor teoretica si practica ca barista. Toti participantii vor primi feedback de la trainerii Exquisite, iar in cazul in care vor avea nevoie sa-si imbunatateasca abilitatile si skills-urile teoretice / practice vor avea intregul suport al trainerilor Exquisite / Directorilor de zona / trainerului PRO BRANDS.

Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati la adresa de email: office@probrands.ro


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania