INFORMARE CONSUMATORI VALABILA NUMAI PENTRU PRODUSELE 250GR CAFEA BOABE

illycaffè, va solicita sa returnati, fara a deschide, cutiile de 250 gr illy CAFEA BOABE cu data de expirare intre 10/2019 si 02/2020 ce nu au valva pe partea inferioara a cutiei.

Numai in acest caz particular, pentru loturile potential neconforme poate avea loc, in momentul deschiderii, detasarea brusca a capacului de recipientul metalic. Cutiile neconforme sunt usor de recunoscut, deoarece, acestora le lipseste valva de presiune pe partea inferioara si prezinta o deformare anormala a cutiei.

illycaffè specifica faptul ca, in interiorul cutiei cu defect, cafeaua este buna calitativ, problema se refera strict la ambalajul propriu-zis.

Consumatorii, ce au achizitionat aceste produse neconforme, avand caracteristicile de mai sus, sunt rugati sa contacteze serviciul de asistenta clienti in vederea returnarii si inlocuirii produsului.

Pentru orice alte informatii si asistenta, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: +4 021 231 1193 / +4 075 303 3330 (intre orele 09:00 – 18:00; Luni - Vineri) si pe adresa de e-mail: office@probrands.ro

Puteti identifica numarul lotului verificand partea inferioara a cutiei:

NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti