Noutati

Noutati

Noutati si evenimente

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Capsulele Iperespresso se pot achizitiona online de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:


Bucuresti  Cluj-Napoca  Craiova  Galati  Moldova Noua  Timisoara
SPIRITS & TABACCO
Str. Dorobanti, nr 99, Sector 1
Bucuresti
SPIRITS & TABACCO
Str Nicolae Tonitza, nr 3 (centrul vechi)
Bucuresti
SPIRITS & TABACCO
Calea 13 Septembrie nr 252 – 256
Bucuresti
Cafeneaua BUBBLES
Mall Baneasa, Sos Bucuresti – Ploiesti, nr 42
Bucuresti
DEGUSTERIA FRANCESCA
Str. Mihai Eminescu, nr. 102 – 104
Bucuresti
INTRODESIGN
Str. Roma, nr. 43bis, Sector 1
Tel: 021 230 9137
www.introdesign.ro
Bucuresti
Nic Classic Dorobanti
Str. Av. Radu Beller, nr. 6, Sector 1
Tel: 021 230 0955
Bucuresti
NETCLIENT
Str. Antiaeriana, nr. 6, Sector 5
Bucuresti
LIQUEUR STORE
Str. Emil Isac, nr 22
Cluj Napoca
MAGAZIN RENDEZVOUS
Str. Stirbei Voda, nr.9 (langa ciuperca)
Craiova
Ceainaria CASA GUSTULUI
Str. Ariesului, nr. 1
Galati
365 THE COFFEE LOUNGE
Str. Domneasca, nr 13
Tel: 0336 802 063
Galati
ENJOY
str I.L. Caragiale nr 1-2
Tel: 0744344220 Alin Guran
Moldova Noua
CAFE CORSO Iulius Mall
Str. A. Demetriade nr. 1
Tel: 0725 256 888, Goanta Dorina
Timisoara
BIBLIOTHEKA
Str Eugeniu de Savoia, nr 24, ap 3
Tel: 0723 533 989, Dana Muller
Timisoara

O cafea illy şi la birou


Comandati un espresor GRATUIT si cafea pentru el, la unul din distribuitorii nostri pentru segmentul office, in functie de zona unde va aflati.

Comandati un espresor GRATUIT si cafea pentru el, la unul din distribuitorii nostri pentru segmentul office, in functie de zona unde va aflati:

Moldova
Vladim Top S.R.L.
District Caffe S.R.L.
New Rolax S.R.L.
Express Caffe S.R.L.

Transilvania NORD
Madro Comimpex S.R.L.
Impal S.R.L.
Romconex S.R.L

Transilvania SUD
D.P.C. Horeca S.R.L.
L&L Lend S.R.L.
Alisca Vending S.R.L.
Cordial Vending S.R.L.

Oltenia
Servomont Import- Export S.R.L.
Strong Coffee S.R.L.
Elsat S.R.L.

Banat
Sweet Cruz S.R.L.
Innuendo Distribution S.R.L.

Bucuresti & Muntenia
Sipo Global Distribution S.R.L.
Alcor Invest Holding S.R.L.
All Brands Distribution S.R.L
Vinorum Recwine S.R.L.
Eur Comtur S.R.L.
Novinger Klaus Grup SRL
Mcg Coffee Management S.R.L.
Solo Caffe Automate S.R.L.

Dobrogea
Mauro Caffe S.R.L.

PAUZA DE CAFEA, UN MOMENT PRETIOS

O cafea de calitate poate fi un suport de valoare pentru a creste creativitatea si eficienta la locul de munca. Intr-un mediu profesional, cafeaua joaca un rol important, atata timp cat beneficiile ei actioneaza o perioada de timp mai indelungata si dupa pauza de cafea. Mintea iti este mai clara, poti gandi mai bine, lucru ce iti poate imbunatatii performantele.

SISTEMUL MPS (MITACA PROFESIONAL SYSTEM)

Sistemul MPS a fost dezvoltat cu un singur scop, acela de a asigura un mod de preparare usor, rapid si igenic. Capsula se deschide atunci cand apa din interior ajunge la o anumita presiune, asigurand extractia perfecta a intregii cafele din interiorul capsulei. Macinatura perfecta, doza si presarea cafelei garanteaza prepararea unui espresso excelent cu crema densa si persistenta.

GAMA

Capsule ce contin cafea macinata illy. Aceasta solutie, impreuna cu o perfecta granulatie, o doza si o compactare corecta a cafelei garanteaza un espresso excelent cu crema densa si persistenta.

Espresso - caracterizata de un gust echilibrat, cu gust intens de caramel, ciocolata, paine prajita si usoare note florale. Cantitatea ideala 30 ml.
Continut: 6.9 grame / capsula; Continut de cofeina : sub 1.5%
Ambalaj - 90 capsule / capsule ambalate in atmosfera protectoare

Espresso lung - ideala pentru cei care prefera un espresso lung, caracterizat de o aroma fina si delicata, cu nuante florale, fructate si de caramel.
Cantitatea ideala de 90 ml.
Cantitate: 6.5 g de cafea / capsula; Continut de cofeina : sub 1.5%
Ambalaj - 90 capsule / capsule ambalate in atmosfera protectoare

Espresso decofeinizat - gustul si aroma unui espresso, cu un continut scazut de cofeina.
Cantitatea ideala 30 ml.
Cantitate: 6.9 g de cafea / capsula; Continut de cofeina : sub 0.05%
Ambalaj -90 capsule / capsule ambalate individual, in atmosfera protectoare

Espresso dark - corp intens si un gust puternic pentru un espresso puternic, unde notele de cacao si paine prajita se amesteca cu aroma de caramel.
Cantitatea ideala 22 ml.
Continut: 6.9 grame / capsula; Continut de cofeina : sub 1.5%
Ambalaj - 90 capsule / capsule ambalate in atmosfera protectoare

Espressor GRATUIT - MITACA

Mitaca M4 este un espresor semiautomat ce functioneaza doar cu capsulele MPS.Tavita ajustabila permite folosirea atât a unei cesti de espresso, cat si a unei cesti de espresso lung. Dimensiunea lui compacta este perfecta pentru orice tip de spatiu.

Mitaca M4 este un espresor usor de folosit si cu un design modern. Folosindu-l veti putea savura, o ceasca de cafea perfecta in orice ora din zi.

Date tehnice:

  • Grup termobloc din aluminiu
  • Sistem automat de eliberare a capsulei
  • Rezervor de apa - 1 litru
  • Program "stand by"
  • Led avertizare lipsa apa
  • Capacitate stocare capsule folosite - 15 buc
  • Led avertizare umplere recipient capsule folosite (dupa 12 capsule)
  • Dimensiune (cm): 19 x 36 x 27
  • Greutate: 4.6 kg
  • Puterea: 1100 - 1300 W

MITACA M4 (presetare automata din fabrica - 30') - culoare dieponibila negru (cod I0001144)
MITACA M4 Plus - culori disponibile: alb (cod I0001020), negru (cod I0001959)

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Te invitam sa participi la o sesiune de training si certificare individuala care va completa pregatirea ta ca barista si specialist al cafelei.

Vei avea la dispozitie 1 ora, timp in care vei "lucra" efectiv, ca si cum ai fi in bar, iar trainerul Exquisite iti va da feedback, te va indruma si certifica ca barista illy.

La aceste sesiuni participa cei mai buni barista selectati dintr-un numar de 1.700 de persoane care au urmat sesiunile de training illy - Level 1 si illy - Level 2, organizate de Exqusite, si/sau cele individuale sustinute de Directorii de zona / trainerul PRO BRANDS.

Cei mai buni barista vor primi un certificat ce atesta pregatirea lor teoretica si practica ca barista. Toti participantii vor primi feedback de la trainerii Exquisite, iar in cazul in care vor avea nevoie sa-si imbunatateasca abilitatile si skills-urile teoretice / practice vor avea intregul suport al trainerilor Exquisite / Directorilor de zona / trainerului PRO BRANDS.

Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati la adresa de email: office@probrands.ro

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului "The best illycaffe Distributor of the year 2006". Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania.

In prezenta a peste 100 de oaspeti din intreaga Europa, illycaffe a decernat premiul reprezentatilor companiei PRO BRANDS Distribution, Dan URSU si Liviu GUTUTUI care, avand suportul intregii echipe, au obtinut rezultate spectaculoase in Romania: o crestere exceptionala (in medie cu 95% anual) in numai 5 ani.

Acest premiu se acorda pe baza analizei intregii activitati a distribuitorilor zonali, parteneri ai companiei illycaffe, din punct de vedere al vanzarilor, rezultatelor financiare, evolutiei in timp, serviciilor post vanzare, activitatilor de promovare, dezvoltare si mentinere a brandului, etc. Dupa numai 5 ani de colaborare, PRO BRANDS Distribution isi adjudeca aceasta recunoastere datorita eforturilor si rezultatelor obtinute in penetrarea pietei de cafea premium din Romania.

In ce consta secretul acestui success? Intr-o structura de vanzari perfecta, care se bazeaza pe colaborarea cu peste 23 de distribuitori locali, o echipa profesionista si dinamica de consultanti tehnici (apreciata de illycaffe ca una dintre cele mai bune din Europa) care garanteaza clientilor o calitate perfecta, constanta a espresso-ului in ceasca si nu in ultimul rand a unui serviciu post vanzare ireprosabil, aspecte care au contribuit in permanenta, alaturi de activitatile de promovare a brandului illy la dezvoltarea si mentinerea imaginii acestui brand premium. Aceasta este, foarte pe scurt, descrierea abilitatilor deosebite ale echipei PRO BRANDS care a asigurat o crestere exponentiala a businessului an de an. Daca in primul an cafeaua illy era prezenta in 20 de cafenele, la ora actuala se colaboreaza cu peste 600 de cafenele pe tot teritoriul Romaniei.

Compania illycaffe ofera partenerilor sai de afaceri din toata lumea, distribuitorii zonali, o serie de noutati menite a sprijinii dezvoltarea businessului si in afara Italiei. In 2007 illycaffe aduce si pe piata din Romania prin PRO BRANDS Distribution doua sisteme noi, inovative avand un singur scop: obtinerea unui espresso perfect, expresoarele CUBE si FrancisFrancis!X2.

Inca din momentul in care Francesco Illy a inventat primul echipament pentru prepararea cafelei espresso, „Illetta”, in 1935, compania a inceput sa acorde un interes deosebit dezvoltarii unor noi echipamente dedicate consumului de cafea espresso la birou, acasa, in locatii Ho.re.ca de dimenisuni reduse. Scopul principal al acestui demers este cel de a obtine un espresso de aceeasi calitate, consistent, la fel de cremos si gustos, ca cel servit in cafenele, cu un maxim de confort, simplitate si intr-un mod cat mai practic.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

O cafea illy şi la birou


Comandati un espresor GRATUIT si cafea pentru el, la unul din distribuitorii nostri pentru segmentul office, in functie de zona unde va aflati.

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania