Lucrări înscrise 2016

Lucrarile de pe aceasta pagina indeplinesc criteriile de selectie ale competitiei, sunt numerotate in ordine aleatorie si nu poarta numele autorilor pentru a asigura obiectivitatea procesului de jurizare.

Update:

Juriul celei de-a doua editii “Design the illy can” s-a intrunit in data de 25 ianuarie 2017, pentru a delibera si desemna proiectele castigatoare. Acestea vor fi anuntate luni, 30 ianuarie, pana la finalul zilei.

Va multumim tuturor pentru participare!
NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania