Spinel Jasmine IPSO

Solutia ideală pentru HoReCa

Spinel Jasmine

Jasmine este noul aparat de cafea espresso profesional pentru capsule; rezultatul experienței de lungă durată a Spinel în producția și comercializarea de aparate de cafea.

Special conceput pentru consumuri mari, acesta este caracterizat de un design inovator și atrăgător, cu linii noi, captivante: concentrat pe farmec, profesionalism si tehnologie.

Aparatul de preparat cafea Spinel JASMINE IPSO este un espressor ce poate fi folosit doar cu capsule illy iperEspresso pentru uz profesional. Sistemul este practic si usor de folosit si garanteaza urmatoarele avantaje:

  • Un adevarat espresso illy;
  • O crema groasa care dureaza;
  • Niciun contact între aparat si cafeaua espresso preparata;
  • Mentenanta redusa la minim
Tip UM 2 grupuri
voltaj V 230
putere W 2800
capacitate rezervor apa l 2
lungime / latime / inaltime mm 590 / 480 / 490
greutate neta kg 40

Gama disponibila:

  • Espresor Spinel Jasmine 2 Gr (cod 60060)

NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania