Eveniment final


Andrei MACEȘANU, primul artist român implicat în proiectul illy Art Collection

Competiția pentru decorarea cutiei de cafea illy și-a desemnat câștigătorul. Astfel, amprenta unui artist român se va regăsi, începând cu luna mai 2015, pe 20.000 de cutii de colecție; încă un proiect ce pune România pe harta designului internațional de produs. Lucrarea câștigătoare, realizată de Andrei Măceșanu, a fost prezentată în cadrul unui vernisaj de artă contemporană desfășurat la PostModernism Museum. Această expoziție a reunit cele mai bune 20 de lucrări înscrise în competiție de către tinerii artiști din toată țara.
NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania