Viziune, misiune, valori

Pro Brands srl

VIZIUNE: PRO BRANDS Distribution îşi propune să devina unul din principalii importatori / distribuitori de produse premium din România.

MISIUNE: Ne-am propus să furnizăm produse şi servicii de foarte bună calitate pentru clienţii noştri, aceştia fiind în centrul sistemului nostru de lucru şi acţiune.

Acordăm o atenţie deosebită dezvoltării de parteneriate pe termen lung cu clienţii şi furnizorii noştri.

Investim în portofoliul nostru de produse / mărci şi în angajaţii companiei pentru că numai aşa putem obţine o profitabilitate ridicată.

VALORI: Integritate, continua perfecţionare, orientare către client.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

O cafea illy şi la birou


Comandati un espresor GRATUIT si cafea pentru el, la unul din distribuitorii nostri pentru segmentul office, in functie de zona unde va aflati.

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania