Viziune, misiune, valori

Pro Brands srl

VIZIUNE: PRO BRANDS Distribution îşi propune să devina unul din principalii importatori / distribuitori de produse premium din România.

MISIUNE: Ne-am propus să furnizăm produse şi servicii de foarte bună calitate pentru clienţii noştri, aceştia fiind în centrul sistemului nostru de lucru şi acţiune.

Acordăm o atenţie deosebită dezvoltării de parteneriate pe termen lung cu clienţii şi furnizorii noştri.

Investim în portofoliul nostru de produse / mărci şi în angajaţii companiei pentru că numai aşa putem obţine o profitabilitate ridicată.

VALORI: Integritate, continua perfecţionare, orientare către client.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania