Punctele tari

Pro Brands srl

Punctele noastre tari sunt:

Cultura companiei:

Încurajeaza creativitatea, lucrul în echipă, împărtăşirea de experienţe noi

  • Persoane deschise către nou / noi experienţe
  • Flexibilitate şi adaptabilitate la condiţiile pieţei
  • Stimulează iniţiativa şi generarea de noi idei

Echipa managerială cu o bună înţelegere a pieţei Româneşti, a mediului economic - mai mult de 8 ani de exprienţă în management / vânzări / marketing.

O colaborare foarte strânsă între departamente.

Am dezvoltat / investit în parteneriate pe termen lung cu distribuitorii noştri; avem acces la o reţea de distribuţie naţională şi în locaţii de top on - trade şi off - trade.

Directorii noştri de zonă acoperă tot teritoriul României.

O colaborare foarte strânsă cu distribuitori pe pe tot teritoriul României.

Foarte bună colaborare cu key accounts ca METRO Group, Selgros. Colaborăm cu distribuitorul naţional pentru benzinăriile MOL.

O colaborare foarte bună cu mai mult de 600 de cafenele / restaurante / hoteluri în Bucureşti şi în principalele oraşe din România


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

O cafea illy şi la birou


Comandati un espresor GRATUIT si cafea pentru el, la unul din distribuitorii nostri pentru segmentul office, in functie de zona unde va aflati.

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania