Punctele tari

Pro Brands srl

Punctele noastre tari sunt:

Cultura companiei:

Încurajeaza creativitatea, lucrul în echipă, împărtăşirea de experienţe noi

  • Persoane deschise către nou / noi experienţe
  • Flexibilitate şi adaptabilitate la condiţiile pieţei
  • Stimulează iniţiativa şi generarea de noi idei

Echipa managerială cu o bună înţelegere a pieţei Româneşti, a mediului economic - mai mult de 8 ani de exprienţă în management / vânzări / marketing.

O colaborare foarte strânsă între departamente.

Am dezvoltat / investit în parteneriate pe termen lung cu distribuitorii noştri; avem acces la o reţea de distribuţie naţională şi în locaţii de top on - trade şi off - trade.

Directorii noştri de zonă acoperă tot teritoriul României.

O colaborare foarte strânsă cu distribuitori pe pe tot teritoriul României.

Foarte bună colaborare cu key accounts ca METRO Group, Selgros. Colaborăm cu distribuitorul naţional pentru benzinăriile MOL.

O colaborare foarte bună cu mai mult de 600 de cafenele / restaurante / hoteluri în Bucureşti şi în principalele oraşe din România


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania