Despre noi - Pro Brands

Pro Brands srl

Înfiinţată în 2003 şi operaţională din iulie 2004, PRO BRANDS Distribution a reuşit pe o perioadă scurtă de timp să dezvolte o afacere de succes în domeniul cafelei şi a altor produse complementare.

Astăzi, compania noastră poate oferi o soluţie completă: cafea, echipamente pentru prepararea cafelei, ceai şi pudră de ciocolată, atât pentru segmentul Ho.Re.Ca, cât şi pentru segmentul Office şi Home.

Succesul companiei se datorează atât brandurilor premium precum illy, Dammann, Monbana, cât şi partenerilor noştri care au făcut posibilă această dezvoltare.

Acest site conţine informaţii detaliate despre fiecare brand şi produs existent în portofoliu. Se doreşte a fi un site de informare pentru toţi iubitorii cafelei / ceaiului / ciocolatei calde.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania