Produse Monbana

Delicioasă pentru micul dejun, pudra de ciocolată Monbana este folosită la prepararea ciocolatei calde, prăjiturilor, dulciurilor şi deserturilor sau în prepararea cocktail-urilor.

Monbana Tresor blanc

Este soluţia perfectă pentru o cana de ciocolată caldă!

Pudră de cacao simplă "Supreme de Chocolat Classic"

Monbana "Supreme de Chocolat" este pudră de ciocolata (32% cacao) cremoasa, in stil italian; perfecta pentru baut chiar si daca ai sorbi dintr-o lingurita. Făcută din pudră de cacao şi boabe de cacao atent selectate din cele mai renumite plantaţii.

  • Cod 121M170 - Porţii individuale, in cutii de 50 de pliculeţe.
  • Cod 121M149 - Cutie de 1 kg de pudră de ciocolată. 1kg este suficient pentru 50/55 porţii.


Monbana Tresor blanc

Pudră de ciocolată "Salon de The"

Monbana " Salon de The" este pudră de ciocolata tradiţională (32% cacao). O ciocolata delicata care este atât de bine echilibrata, rafinata, ?i plăcuta pe cerul gurii. Făcută din pudra de cacao şi boabe de cacao atent selectate din cele mai renumite plantaţii.

  • Cod 121M004 - Cutie de 1 kg de pudră de ciocolată.1kg este suficient pentru 50/55 porţii.


Monbana Tresor blanc

Pudră de ciocolată albă "Tresor au Chocolat Blanc"

  • Cod 121M146 - Cutie de 500g de pudră de ciocolată. 500g este suficient pentru 14/15 porţii.

Mai multe detalii pe: www.monbana.fr.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

O cafea illy şi la birou


Comandati un espresor GRATUIT si cafea pentru el, la unul din distribuitorii nostri pentru segmentul office, in functie de zona unde va aflati.

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania