Produse Monbana

Delicioasă pentru micul dejun, pudra de ciocolată Monbana este folosită la prepararea ciocolatei calde, prăjiturilor, dulciurilor şi deserturilor sau în prepararea cocktail-urilor.

Monbana Tresor blanc

Este soluţia perfectă pentru o cana de ciocolată caldă!

Pudră de cacao simplă "Supreme de Chocolat Classic"

Monbana "Supreme de Chocolat" este pudră de ciocolata (32% cacao) cremoasa, in stil italian; perfecta pentru baut chiar si daca ai sorbi dintr-o lingurita. Făcută din pudră de cacao şi boabe de cacao atent selectate din cele mai renumite plantaţii.

  • Cod 121M170 - Porţii individuale, in cutii de 50 de pliculeţe.
  • Cod 121M149 - Cutie de 1 kg de pudră de ciocolată. 1kg este suficient pentru 50/55 porţii.


Monbana Tresor blanc

Pudră de ciocolată "Salon de The"

Monbana " Salon de The" este pudră de ciocolata tradiţională (32% cacao). O ciocolata delicata care este atât de bine echilibrata, rafinata, ?i plăcuta pe cerul gurii. Făcută din pudra de cacao şi boabe de cacao atent selectate din cele mai renumite plantaţii.

  • Cod 121M004 - Cutie de 1 kg de pudră de ciocolată.1kg este suficient pentru 50/55 porţii.


Monbana Tresor blanc

Pudră de ciocolată albă "Tresor au Chocolat Blanc"

  • Cod 121M146 - Cutie de 500g de pudră de ciocolată. 500g este suficient pentru 14/15 porţii.

Mai multe detalii pe: www.monbana.fr.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania