Monbana - ciocolata pudra

Ciocolata pudra

Având experienţa a trei generaţii în industria ciocolatei, firma MONBANA, o afacere de familie, a fost manageriată astfel încât să se dezvolte şi să devină competitivă la nivel de industrie fără a pierde însă din caracteristicile de "business mic", de familie. Iniţiat în arta ciocolatei în 1918 de un renumit specialist, Louis GUATTARI şi-a creat propria firmă, MONBANA, în 1934, după zece ani de cercetare / documentare.

Creativitate, Varietate, Plăcere... cele trei principale ingrediente ce au contribuit la dezvoltarea societăţii MONBANA.

În 1947, GUATTARI a creat un prăjitor de boabe de cacao pentru a fabrica pudra de cacao.

În 1973 MONBANA este prima societate din Franţa care produce şi lansează napolitanele.

În 2002 MONBANA se extinde şi la nivel internaţional, fiind prezentă astăzi în peste 30 de ţări din lume.

Ciocolata pudra

Succesul şi rezultatele înregistrate în 2003 a permis ridicarea unui fabrici ultramoderne în Ernée, aproape de Landivy.

Monbana se dezvoltă creându-şi propriile firme în New York (Monbana USA) şi Anglia (Monbana UK)

Astăzi, MONBANA, este lider al sectorului din care face parte. În continuare se lucrează în vederea lărgirii gamei de produse, punându-se accentul pe calitatea gustului şi originalitatea produselor sale.

Mai multe detalii la www.monbana.fr


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania