Produsele Dammann

ceaiuri Dammann

Nerabdatori sa ofere clientilor ceea ce este mai bun, Dammann Freres acorda o grija deosebita realizarii de produse de calitate foarte buna spre deliciul fiecarui consumator de ceai.

Astfel, Dammann Freres ofera peste 3200 de amestecuri de ceai; in catalogul Dammann fiind propuse mai mult de 120 de ceaiuri de origine si 110 ceaiuri aromate.

Ceaiurile sunt comercializate la pliculete de "Cristal" (in cutii de 25, 50 bucati), varsat, in cutii de metal de 100g sau pungi de 1kg, fiecare tip de ambalaj fiind adaptat locului de consum: acasa, hoteluri si restaurante.

Linia de produse Dammann Freres cuprinde si cutii de prezentare de lemn sau metal.

Ceaiurile Damman sunt comercializate sub patru branduri diferite: Dammann, La Manufacture de Thé, French Line, La Fontaine aux Fruits


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania