Vocaţia ceaiului

Vocaţia ceaiului la Dammann

Pentru aproape un secol, Dammann Freres au fost credinciosi traditiei, importatori ai calitatii si creatori ai amestecurilor si aromelor nedescoperite.

Sa fi un specialist in amestecarea ceaiurilor este ca si cum ai fi un eonologist, sau un specialist in ale mirosurilor. Cere multa rabdare si multi ani de ucenicie. Si cum nu exista o scoala pentru aceasta, sarcina celui care amesteca ceaiul este astazi o vocatie a unei traditii ce este transmisa din tata in fiu, de la maestru la elev.

Punctul tare Dammann Freres consta in exceptionalii sai preparatori ai amestecurilor, Didier and Emmanuel Jumeau-Lafond: specialisti ai ceaiului, care selecteaza, cumpara si apoi amesteca; experti de renume international.

Daca este Grands Jardins (botezat „Grand Seigneurs”, sau „Great Lords”, in 1950 de catre Jean Jumeau-Lafond), sau ceaiurile clasice mixate in amestecuri creative, iscusinta preparatorului este de o cruciala importanta.

Ea/El este garant al consistentei gustului amestecurilor dvs favorite. Ceaiurile sunt ca vinurile: solul, conditiile climaterice, pregatirea plantatiilor, toate aceste elemente contribuie la modificarea calitatii lor in momentul recoltarii.

Astfel pentru ca iubitorul ceaiului sa poata savura o bautura ce ramane consistenta de la an la an, cel care face amestecul trebuie sa fie capabil sa aleaga intre diferite gradini si recolte, sa adapteze amestecurile astfel incat sa asigure o consistenta in calitate si gust.

Pe langa amestecurile clasice, Dammann Freres este de asemenea un expert in ceaiuri florale.

Aici, din nou, este iscusinta celui care pregateste amestecul, sa faca toate diferentele. Amestecurile unice Dammann Freres sunt foarte elaborate si multe dintre ele sunt rezultatul unor ani de cercetare si sunt practic inimitabile.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania