Traseul ceaiului la Dammann Freres

Floare de ceai

Procesul ceaiului

Initial, ceaiul este ambalat prin traditie in cutii de lemn ce ajung in Orgeval, dupa ce a fost cumparat la licitatie in Colombo, Cochin, Calcutta sau direct din plantatiile din China, Japonia si Formosa.

Aici este stocat, departe de surse de lumina si de schimbari de temperatura, pentru a fi prelucrat si preparat in vederea vanzarii.

Camera de degustare

Camera de degustare este inainte de toate o camera de lucru, unde "degustatorul de ceai" compara ceaiul care este oferit de diferite plantatii de peste tot in lume.

Pentru a-si indeplini misiunea, expertul foloseste o masa lunga unde sunt insirate o multitudine de ceainice mici pregatite pentru a fi evaluate de degustator.

Acesta este locul unde cel mai bun ceai va fi selectat si unde noi amestecuri aromate vor fi create. Acesta este locul unde cel care face amestecul invita cateodata cei mai buni clienti pentru o degustare speciala.

Camera de degustare

Pastrarea

Fara a fi un produs perisabil, ceaiul poate suferi daca este expus la aer si lumina si astfel sa isi piarda din aroma, mireasma si savoare.

Acesta este motivul pentru care ceaiul neportionat este stocat in cutii de metal, opace, inchise etans.

Dammann Freres ofera de asemenea ceai in saculeti care sunt transparent si usori, spatiosi, permitand frunzelor de ceai sa se desfaca si sa-si elibereze aroma.

Cutiile, cutiutele si pungile de ceai

Iubitorii ceaiului au de unde alege: Dammann Freres ofera o gama larga de produse, adaptate stilului de viata si dorintelor consumatorilor sai.

Cutii decorative pentru colectionari, saculeti cu ceai pentru amatorii grabiti, cutii pentru cadouri pentru a-ti impartasii pasiunea cu cei pe care-i iubesti...


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania