Iscusinţa

Cu respect pentru traditie, Dammann Frères a fost in permanenta interesat sa faca inovatii, raspunzand astfel dorintelor in crestere ale clienelei sale, care in permanenta au asteptat cele mai noi si de calitate produse.

Astfel, ca raspuns la cerintele unei vieti moderne, Dammann Freres a creat in 1980, saculeti de cristal, pliculete usoare si transparente care permit frunzelor de ceai sa se mareasca in totalitate, sa infloreasca si sa elibereze aroma.

In acelasi mod, cu scopul de a proteja ceaiul, care este sensibil la lumina si umiditate, Dammann Freres inventeaza in permanenta recipiente, facute special astfel incat sa asigure o stocare optima. Colonial, oriental, istoric si anecdotic, oval, rectangular sau hexagonal, aceste cutii de metal incanta atat amatorii cat si colectionarii.

Datorita pozitiei sale de lider in distribuirea de ceai varsat, Dammann Freres se regaseste pretutindeni in lume. In Oregeval, unde sunt facilitatile de productie, Dammann Freres a dezvoltat amestecuri exclusive pentru cele mai faimoase si mari Case, peste tot in Europa.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania