Dammann Freres şi ceaiurile aromate

Daca este binecunoscut faptul ce Chinezii au fost intotdeauna iubitorii ceaiurilor aromate (ceaiul de iasomie, sau cel de trandafiri), este mai putin cunoscut faptul ca Franta a creat unul dintre cele mai faimoase creatii ale secolului 20.

Este de fapt meritul lui Jean Jumeau-Lafond, Director Dammann Frères pana in 1978, care a creat ceaiul Gout Russe in anii 1950. Botezat "Gout Russe Douchka", un amestec exceptional ce aduna laolalta ceaiuri din Ceylan, India si China cu arome de bergamot si citrice.

Apoi, Dammann Frères nu s-a oprit niciodata, creand noi ceaiuri aromate, incantand o intreaga generatie de iubitori de ceai: asa au luat fiinta ceaiurile de fructe (coacaze negre, mandarina, caisa, cirese, mango, banana...) precum si ceaiurile condimentate (scortisoara, vanilie, ghimbir...).

Astfel Dammann Frères a creat ceaiul de mere, cel mai bine vandut in Japonia din momentul lansarii si pana in ziua de azi...

In acest fel, din toate ceaiurile Dammann Freres, amestecurile au devenit adevarate clasice: Christmas Tea (ceai traditional in perioada Craciunului, infrumusetat cu coaja de portocala si bucati de fructe), amestecul Quatre Fruits Rouges blend (cireasa, capsuna, zmeura si coacaze), ceaiul Jardin Bleu (amestec delicat de capsuni si rubarbura), amestecul Oriental (ceai verde aromat cu fructul pasiunii si piersica), ceai Deux Chinois (mango, lime si nuca de cocos) sau ceaiul Vieux Garçons (cu aroma de mere caramelizate si maraschino)

Si multe altele ce astepta sa fie descoperite si savurate...

Mai multe detalii la www.dammann.fr


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania