Despre Dammann

Jean Jumeau-Lafond

In 1925, doi frati mari iubitori de ceai, Robert si Pierre Dammann, au creat compania cunoscuta sub numele de Dammann Freres. De fapt, un domn pe nume Dammann a fost mentionat pentru prima oara in 1692, cand Regele Louis al 14-lea i-a acordat incredrea sa pentru a vinde, in exclusivitate, ceai in Franta. Acesta este inceputul unei lungi istorii care i-a determinat pe Dammann Freres sa deschida mici magazine peste tot in lume si sa gaseasca surse pentru materia prima, ceaiul, in cele mai bune gradini ale lumii.

Know- how-ul si calitatea ceaiului au facut din compania Dammann Freres furnizorul oficial a companiei Compagnie Générale Transatlantique (celebra si prestigioasa French Line).

Dupa cel de al doilea razboi mondial, Dammann Freres a avut un mod diferit de abordare a pietei datorita lui Jean Jumeau-Lafond. Pasionat si inventiv, Jean Jumeau-Lafond a venit cu ideea de a convinge cele mai faimoase magazine din Franta sa ofere ceai varsat clientilor sai.

In 1950, Jean Jumeau-Lafond a creat primele ceaiuri aromate. De asemenea a dezvoltat amestecuri exclusive care, in timp, au devenit clasice: "Gout Russe Douchka", "Christimas Tea", "Jardin Bleu", "Quatre fruits Rouges".

Astazi, Dammann Freres a creat si dezvoltat noi amestecuri, an dupa an. Calitatea ideala si traditiile sunt inca cuvinte cheie ale familiei Jumeau-Lafond.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania