Despre Dammann

Jean Jumeau-Lafond

In 1925, doi frati mari iubitori de ceai, Robert si Pierre Dammann, au creat compania cunoscuta sub numele de Dammann Freres. De fapt, un domn pe nume Dammann a fost mentionat pentru prima oara in 1692, cand Regele Louis al 14-lea i-a acordat incredrea sa pentru a vinde, in exclusivitate, ceai in Franta. Acesta este inceputul unei lungi istorii care i-a determinat pe Dammann Freres sa deschida mici magazine peste tot in lume si sa gaseasca surse pentru materia prima, ceaiul, in cele mai bune gradini ale lumii.

Know- how-ul si calitatea ceaiului au facut din compania Dammann Freres furnizorul oficial a companiei Compagnie Générale Transatlantique (celebra si prestigioasa French Line).

Dupa cel de al doilea razboi mondial, Dammann Freres a avut un mod diferit de abordare a pietei datorita lui Jean Jumeau-Lafond. Pasionat si inventiv, Jean Jumeau-Lafond a venit cu ideea de a convinge cele mai faimoase magazine din Franta sa ofere ceai varsat clientilor sai.

In 1950, Jean Jumeau-Lafond a creat primele ceaiuri aromate. De asemenea a dezvoltat amestecuri exclusive care, in timp, au devenit clasice: "Gout Russe Douchka", "Christimas Tea", "Jardin Bleu", "Quatre fruits Rouges".

Astazi, Dammann Freres a creat si dezvoltat noi amestecuri, an dupa an. Calitatea ideala si traditiile sunt inca cuvinte cheie ale familiei Jumeau-Lafond.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

O cafea illy şi la birou


Comandati un espresor GRATUIT si cafea pentru el, la unul din distribuitorii nostri pentru segmentul office, in functie de zona unde va aflati.

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania