Ceai verde

Ceaiul verde este obtinut oprind oxidarea frunzelor de ceai prin uscarea acestora imediat dupa recoltare. Ceiul este procesat in maximum doua zile dupa culegere. Majoritatea ceaiurilor verzi sunt oprite din procesul de oxidare prin metode termice. Compozitia ceaiului verde este formata din uleiuri esentiale, teina, tannini catechici, aminoacizi, vitamina C, protein, calciu, fluor si altele. Toate aceste component fac ceaiul verde un excellent antioxidant, diuretic, stimulator cerebral, stimulator celebral, stimulator al proceselor de ardere a grasimilor si factor de protective anticancer. Ceaiul verde are un gust mai delicat si culoarea este verde pal / aurie.


Solei Vert (cod 4976)

Amesctec ce are la baza ceaiul verde sencha din China si ulei esential de portocala rosie, ce ii confera amestecului usoare note acide. O bautura clara si galbuie, delicata ce poate fi consumata atat fierbinte cat si rece. Infuzie: 3/4 minute.


L'Oriental (cod 4978)

Un cocktail de fructe dulci si gustoase: fructul pasiunii, piersica si capsuna salbatica, subtil aromat cu ceai verde chinezesc. Infuzie: 3/4 minute.

Chine au Jasmin (cod 4979)

Aromat natural cu flori de iasomie, acest ceai verde chinezesc este unul din ceaiurile clasice appreciate de catre toti consumatorii de ceai. Un ceai care se potriveste perfect la mancarea orientala. Infuzie: 3/4 minute.


Bali (cod 5005)

Ceai verde cu petale de flori, lyche, greapfruit si arome de trandafiri.Timp de infuzie: 3/4minute.Vert a la Menthe Touareg (cod 8277)

Pentru tuaregi, ceremonia ceaiului este o modalitate de a arata oaspetilor, ospitalitatea lor. Acest amestec este format din ceai chinezesc Gunpowder si frunze de menta “Nanah”. Timp de infuzie: 3/4 minute.


Miss Dammann (cod 3499

Un amestec ce combina ceaiul verde si ghimbirul, imbinat cu arome fructate si cu note astringente de lamaie si fructul pasiunii. Se comercializeaza in cutii ce contin 24 pliculete, ambalate individual. Materialul din care este facut pliculetul este apropiat ca si consistenta cu matasea, permitand obtinerea unei infuzii ce are aceleasi calitati apreciate la ceaiul neambalat. Timp de infuzie: 3/4 minute.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania