Ceai roşu

Cu origini in Africa de Sud, Rooibos, cunoscut sub denumirea de "ceai rosu sud-african", este o plant ace nu contine teina. Infuzia de Rooibos este dulce, un pic picanta, cu o aroma foarte placuta, ce indeamna la consumul zilnic. Contine indulcitori natural ice ajuta la scaderea nivelului glicemiei si este ideal pentru scaderea in greutate. Are proprietati antialergice, antibacteriale, antispasmodice, antivirale, antioxidante, previne imbatrinerea premature, are putin tannin, este bogat in minerale si este anticancerigen. Contine mineralele: cupru, fier si potasiu, calciu, fluor, zinc, mangan si magneziu. Este denumit de catre japonezi ceaiul veietii lungi.


Rooibos Citrus (cod 8203)

Ceai rosu amestecat cu uleiuri esentiale de lamaie, clementina, portocala rosie, aroma de kola, cu coaja de portocala si petale de floarea soarelui. Un amestec fin, balansat si racoritor. Timp de infuzie: 4/5 minute.


Rooibos Vanilie (cod 8204)

Armonie delicata intre cele doua plante, originare din emisfera sudica. Dulceata si rotunjimea bauturii este datorata vaniliei din Madagascar. Timp de infuzie: 4/5 minute.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania