Ceai negru clasic

Ceaiul negru este obtinut lasand frunzele de ceai sa se oxideze complet, in mod natural, inainte de a fi uscate. Frunzele sunt lasate pentru inceput la uscat cel mult 18 ore in ladite de lemn, apoi sunt rulate si intinse in incaperi umede si reci. Acest procedeu da frunzelor culoarea neagra. Infuzia are culoare rosiatica, cu gust mai intens decat al ceaiurilor mai putin oxidate, putand avea arome de migdale, flori salbatice, fructe, malt.Cele mai populare ceaiuri clasice negre sunt: English Breakfast si Darjeeling.


Breakfast (cod 4970)

Amestecul de ceai Breakfast combina Ceylon (Sri Lanka), Darjeeling (India) si Assam (India). Este ceasca de ceai perfecta pentru cei ce se scoala dis de dimineata. Se poate consuma optional cu lapte. Infuzie: 4/5 minute.


Earl Grey (cod 4972)

Cel mai cunoscut ceai aromat este un amestec simplu, traditional de ceaiuri chinezesti. Este ca o vraja pentru toti iubitorii de pere bergamute din Calabria.Simplu si usor de recunoscut de catre cunsocatori. Infuzie: 4/5 minute.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania