Ceai negru aromatizat

Caramel (cod 4990)

Amestec de ceai chinezesc si Ceylon (Sri Lanka) cu un gust puternic de caramel si presarat cu bucati de fructe. Este potrivit pentru a fi servit cu prajituri cu fructe si placinta. Timp de infuzie: 4/5 minute.



Pomme d'Amour (cod 4994)

Acest ceai chinezesc are note elegante si dulci de mar copt si aroma de maraschino. Contine bucati de mar si petale de floarea soarelui. Infuzie: 4/5 minute.



Quatre Fruits Rouge (cod 4996)

Un amestec delicios de ceai negru neafumat din China si Ceylon (Sri Lanka) cu aroma de "patru fructe rosii": cirese, capsuni, zmeura, coacaze rosii si cu bucati din aceste fructe. Gustos, acidulat si neasteptat; poate fi baut cu gheata, sau fierbinte si cu zahar.Timp de infuzie: 4/5 minute.


Christmas Tea (cod 5004)

Portocalele, caramelul si ananasul caracterizeaza acest amestec de ceaiuri din China si Ceylon. Toata savoarea Craciunului (inclusiv aromele ciresei de maraschino) sunt colectate in atmosfera de sarbatoare. Acest amestec este luminat cu coji de portocale si bucati de fructe. Timp de infuzie: 4/5minute


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania