illy art collection – can

Cu peste 100 de exemple a caror design a fost creat de peste 70 de artisti importanti ai artei contemporane, cestile de ceramica illy Art Collection a incantat pasionatii de arta, cafea, inca din anul 1992.

Succesul pe care l-au avut cestile de colectie a atras dupa sine si extinderea conceptului catre un alt suport ce poarta semnatura illy si anume cutia de cafea. In 2006, illycaffe a facut arta accesibila prin identificarea unui nou obiect, invitand artisitii sa creeze un design original, semnat pe cutiile metalice de cafea de 250 grame.

Forma circulara a inspirat concepte artistice ce au explorat posibilitati infinite. James Rosenquist, Michael Lin, Michelangelo Pistoletto, Tobias Rehberger, Kiki Smith, Liu Wei, cunoscutul fotograf Sebastiao Salgado, sunt numele celor care, de-a lungul timpului, au decorat cutiile illy.

Iar pentru ca aceste produse sa se si poata comercializa, toate detaliile legate de aspectele comerciale sunt imprimate pe o folie transparenta, care se poate usor indeparta, dezvaluind viziunea fiecarui designer, a operei sale in intregime.

Cutiile illy art collection sunt considerate de unii opere de arta in sine. Exista frumusete, daca privim din punct de vedere al stiintei: presurizarea, metoda prin care prospetimea, aroma, gustul cafelei sunt pastrate in interior. Exista frumusete in fiecare cutie ce este in totalitate reciclabila. Si bineinteles, vorbim despre frumusete, atunci cand ne referim la ceea ce este in interiorul cutiei, amestecul illy, cu un gust echilibrat, bogat, inconfundabil.

designtheillycan

NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania