Sisteme espresso

Sisteme pentru prepararea unui espresso perfect indiferent de locatie

Ideea care a stat in spatele crearii acestor sisteme a fost aceea de a imbina cafeaua pastile, capsulele si echipamentele astfel incat sa conduca la obtinerea unei cafele cu o aroma deosebita si consistenta, cu un maxim de confort, simplitate si intr-un mod cat mai practic.

Iperespresso

Iperespresso

Noua generatie a espresso-ului!

Este un sistem inchis ce foloseste capsulele illy. Un sistem inovator pentru capsule, creat de catre inventatorul espresso-ului de asta~zi.

Preinfuzia si emulsia garanteaza un produs de calitate superioara~: cremos, cu mai mult aroma si la temperatura care trebuie. Acest sistem se bazeaza pe folosirea capsulelor illy, capsule ce au o camera de extractie inteligenta care imbunatateste consistenta si gustul cafelei in interiorul ei. Cafeaua curge direct în ceasca~, nu exista~ contact direct cu aparatul, caracteristicile acesteia nefiind in nici un fel influentate.

Designul aparatelor FrancisFrancis este unul deosebit, sunt eficiente si usor de utilizat, oferind aceeasi pla~cere atunci când se prepara cafeaua dar si atunci când se degusta.


ESE

E.S.E. (Easy Serving Espresso)

Sistemul ESE, inventat si patentat de illycaffe in 1972, este foarte larg raspandit, acum fiind recunoscut ca un standard: fiecare pastila contine 7 grame de cafea rasnita, presata ce poate fi utilizata doar pe echipamentele ce sunt compatibile cu sistemul E.S.E.


M.P.S. (Mitaca Profesional System)

MPS

Sistemul MPS, inventat si patentat de illycaffe in 2011.Capsula are o perforatie care se deschide atunci cand apa din interior ajunge la o anumita presiune. Apa fiebinte sta o perioada scurta de timp in capsula MPS inainte ca aceasta sa se deschida. Rezultatul este un espresso perfect cu crema densa si persistenta.

Inchiderea etansa a capsulei asigura o infuzie excelenta a cafelei; cand presiunea corecta a fost atinsa, capsula se deschide, producand un espresso excelent.

Folosirea unei singure capsule si a unui espressor ce functioneaza cu un astfel de sistem permite prepararea simpla si rapida iar rezultatul este intotdeauna unul perfect.


I.E.S. (I Espresso System)

IES

Acest sistem este rezultatul colaborarii dintre illycaffe si ITACA, o societate ce produce echipamente si capsule pentru cafea, in special pentru segmentul birouri.

Sistemul cuprinde capsule de cafea espresso macinata, ambalata individual in atmosfera protectoare. Noutatea acestui sistem patentat, consta in partea inferioara a capsulei: ea este perfect inchisa si permite infuzia perfecta a intregii cafele. Ulterior, datorita unei crapaturi in partea centrala a capsulei care se deschide numai cand presiunea interna corecta a fost atinsa, cafeaua este extrasa furnizand un espresso excelent cu crema persistenta.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania