Cafea pentru HoReCa

Cafea capsule Iperespresso

Excelenta illy pentru segmentul Ho.Re.Ca

Noile capsule illy introduc o nouă metodă pentru prepararea unui espresso în două faze. Datorita unei valve, pe perioada hiperinfuziei, presiunea apei este mai mare şi mai uniformă, asigurând o extragere perfectă a aromei din cafea. Apoi, trecând printr-un orificiu îngust, cafeaua este emulsionată, dezvoltând o cremă bogată care durează mult. Iperespresso System reprezintă siguranţa unui espresso illy perfect, întotdeauna.

Gama disponibila:

 • 50 capsule, cu cofeină, conţinut de cofeină sub 1.5% (cod 7715)
 • 50 capsule espresso lung, cu cofeină, conţinut de cofeină sub 1.5% (cod 7745)
 • 25 capsule, fără cofeină, conţinut de cofeină sub 0.05% (cod 7717)
 • 50 capsule dark, cu cofeina, continut de cofeina sub 1.5% (cod 7732)

Cafea capsule Iperespresso Monoarabica

Sortimentele de cafea Monoarabica sunt trei dintre soiurile de cafea Arabica, care amestecate, constituie tradiţionalul amestec illy. Elementele care fac din fiecare Monoarabica o experienţă de gust unică sunt: regiunea de provenienţă cu caracteristicile solului, altitudinea, ploaia, soarele, metoda de cultivare. Toate aceste calităţi influenţează în mod determinant aromele și consistenţa cafelei. A gusta o cafea illy Monoarabica înseamnă a învăţa să cunoaștem o nuanţă specifică a amestecului illy - o parte din întreg, preţioasă în fiecare ceașcă.

Gama disponibila:

 • 25 capsule, illy Iperespresso Monoarabica – Brasilia (cod 7890)
 • 25 capsule, illy Iperespresso Monoarabica – Guatemala (cod 7891)
 • 25 capsule, illy Iperespresso Monoarabica – Etiopia (cod 7892)

Cafea monodoze ESE

illy a făcut în aşa fel încât prepararea unui espresso autentic italian sa fie posibila atât acasă, la serviciu, sau în locaţiile Ho.Re.Ca cu consum redus şi asta cu ajutorul monodozelor E.S.E (Easy Serving Espresso). Fiecare monodoza conţine cantitatea optima de cafea, perfect măcinată şi atent presată. Folosind acest sistem nu se pot strecura greşeli în preparare. Prin simpla introducere a unei monodoze într-un echipament care foloseşte sistemul E.S.E., în 30 de secunde puteţi avea cel mai autentic espresso italian, cu aromă, cremă şi gust perfect.

Gama disponibilă:

 • illy monodoză 36 pastile, cu cofeină, conţinut de cofeină sub 1.5% (cod 0446)
 • illy monodoză 18 pastile, cu cofeină, conţinut de cofeină sub 1.5% (cod 0443)
 • illy monodoză 18 pastile, fără cofeină, conţinut de cofeină sub 0.05% (cod 0445)
 • illy monodoză 18 pastile, ambalată individual, cu cofeină, conţinut de cofeină sub 1.5% (cod 7737)
 • illy monodoză 18 pastile, ambalată individual, fără cofeină, conţinut de cofeină sub 0.05% (cod 7739)

Butoi 3 kg

Butoiul de 3 kg, este unul din produsele cele mai uşor de recunoscut ce poarta semnătura illy. Este folosit numai pentru segmentul Ho.Re.Ca, explicaţia fiind foarte simplă: cantitatea de cafea este mare, iar acasă, sau la birou, este foarte greu de consumat într-o perioada de timp rezonabilă. Modul de ambalare permite menţinerea aromei şi păstrarea calităţii cafelei pe o perioada de cel puţin trei ani. Ambalajul este prevăzut cu un capac şi o valvă de siguranţă şi este astfel proiectat încât sa poată fi aşezat direct pe râşniţă, o data de a fost deschis.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania