Cafea pentru birouri

Mitaca Profesional System (MPS)

Cafeaua illy este un amestec unic, inconfundabil, realizat din 9 tipuri diferite de cafea Arabica, atent selecíonate. Astazi, aceasta perfectiune ofera diferite moduri de savurare a cafelei:espresso, pentru cei ce iubesc varianta traditionala, espresso lung, pentru cei ce prefera o pauza de durata sau fara cofeina, pentru cei ce doresc o aroma excelenta fara vitalitatea data de prezenta cofeinei.

Capsule ce contin cafea macinata illy. Aceasta solutie, impreuna cu o perfecta granulatie, o doza si o compactare corecta a cafelei garanteaza un espresso excelent cu crema densa si persistenta.

Fiecare tip de cafea este ambalat in cutii cu 90 capsule.

  • 90 capsule, illy Espresso MPS (cod I0001810)
  • 90 capsule, illy Espresso lung MPS (cod I0001809)
  • 90 capsule, illy Espresso decofeinizat MPS (cod I0001808)
  • 90 capsule, illy Espresso dark MPS (cod I0001811)

Cafea monodoze ESE

illy iti ofera posibilitatetea prepararii unui espresso autentic italian atat acasa cat si la serviciu,cu ajutorul monodozelor E.S.E (Easy Serving Espresso). Fiecare monodoza contine cantitatea optima de cafea, perfect macinata si atent presata. Folosind acest sistem nu se pot strecura greseli in preparare. Prin simpla introducere a unei monodoze intr-un echipament ce foloseste sistemul E.S.E., in 30 de secunde puteti avea cel mai autentic espresso italian, cu aroma, crema si gust perfect.

Cafea, cutie 250 grame

illy la 250 de grame, folosita pentru consumul de acasa este expresia perfecta a pasiunii pentru frumos si calitate. Cutia din metal, argintie, eleganta, permite protejarea si pastrarea nealterata a amestecului de cafea. Datorita sistemului inventat si patentat, illy extrage aerul din ambalaj, inlocuindu-l cu un gaz inert, presurizat. Aceasta metoda garanteaza un timp foarte mare de conservare, asigurand prospetimea cafelei pentru cel putin 25 de luni.

Este disponibila sub urmatoarele forme:

  • illy macinata 250 grame cu cofeina, cafea rasnita fin potrivita pentru espresso si alte preparate, continut de cofeina sub 1.5% (cod 0347)
  • illy macinata 250 grame fara cofeina, cafea rasnita fin potrivita pentru espresso si alte preparate, continut de cofeina sub 0.1% (cod 0454)
  • illy macinata 250 grame cu cofeina pentru filtru, special pentru cafetiere, continut de cofeina sub 1.5% (cod 0340)
  • illy boabe 250 grame cu cofeina, continut de cofeina sub 1.5% (cod 0455)
  • illy boabe 250 grame fara cofeina, continut de cofeina sub 0.1% (cod 0456)

NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania