Cafea pentru acasa

Cafea, cutie 250 grame

illy la 250 de grame, folosita pentru consumul acasa, este expresia perfecta a pasiunii pentru frumos si calitate. Cutia din metal, argintie, eleganta, permite protejarea si pastrarea nealterata a amestecului de cafea. Datorita sistemului inventat si patentat, illy extrage aerul din ambalaj, inlocuindu-l cu un gaz inert, presurizat. Aceasta metoda garanteaza un timp foarte mare de conservare, asigurand prospetimea cafelei pentru cel putin 25 de luni. Este disponibila sub urmatoarele forme:

Gama disponibila:

 • illy macinata 250 grame cu cofeina, cafea rasnita fin potrivita pentru espresso si alte preparate, continut de cofeina sub 1.5% (cod 0347)
 • illy macinata 250 grame fara cofeina, cafea rasnita fin potrivita pentru espresso si alte preparate, continut de cofeina sub 0.05% (cod 0454)
 • illy macinata 250 grame cu cofeina pentru filtru, special pentru cafetiere, continut de cofeina sub 1.5% (cod 0340)
 • illy boabe 250 grame cu cofeina, continut de cofeina sub 1.5% (cod 0455)
 • illy boabe 250 grame fara cofeina, continut de cofeina sub 0.05% (cod 0456)

Cafea monodoze ESE

illy a facut in asa fel incat prepararea unui espresso autentic italian sa fie posibila atat acasa, cat si la serviciu si asta cu ajutorul monodozelor E.S.E (Easy Serving Espresso). Fiecare monodoza contine cantitatea optima de cafea, perfect macinata si atent presata. Folosind acest sistem nu se pot strecura greseli in preparare. Prin simpla introducere a unei monodoze intr-un echipament ce foloseste sistemul E.S.E., in 30 de secunde puteti avea cel mai autentic espresso italian, cu aroma, crema si gust perfect.

Gama disponibila:

 • illy monodoza 36 pastile, cu cofeina, continut de cofeina sub 1.5% (cod 0446)
 • illy monodoza 18 pastile, cu cofeina, continut de cofeina sub 1.5% (cod 0443)
 • illy monodoza 18 pastile, fara cofeina, continut de cofeina sub 0.05% (cod 0445)
 • illy monodoza 18 pastile, ambalata individual, cu cofeina, continut de cofeina sub 1.5% (cod 7737)
 • illy monodoza 18 pastile, ambalata individual, fara cofeina, continut de cofeina sub 0.05% (cod 7739)

Cafea capsule Iperespresso

Excellenta illy pentru segmentul Home

Noile capsule illy introduc o noua metoda pentru prepararea unui espresso in doua faze. Datorita unei valve, pe perioada preinfuziei, presiunea apei este mai mare si mai uniforma, asigurand o extragere perfecta a aromei din cafea. Apoi, trecand printr-un orificiu ingust, cafeaua este emulsionata, dezvoltand o crema bogata si care dureaza mult. Siguranta unui espresso illy perfect intotdeauna.

Gama disponibila:

 • 21 capsule, illy Iperespresso (cod 7734)
 • 21 capsule, illy Iperespresso dark (cod 7735)
 • 21 capsule, illy Iperespresso decofeinizata (cod 7736)
 • 21 capsule, illy Iperespresso lung (cod 7754)

Cafea capsule Iperespresso Arabica Selection

Sortimentele de cafea Arabica Selection sunt patru dintre soiurile de cafea Arabica, care amestecate, constituie traditionalul amestec illy. Elementele care fac din fiecare Arabica Selection o experienta de gust unica sunt: regiunea de provenienta cu caracteristicile solului, altitudinea, ploaia, soarele, metoda de cultivare. Toate aceste calitati influenteaza in mod determinant aromele si consistenta cafelei. A gusta o cafea illy Arabica Selection inseamna a invata sa cunoastem o nuanta specifica a amestecului illy - o parte din intreg, pretioasa in fiecare ceasca.

Gama disponibila:

 • 21 capsule, illy Iperespresso Arabica Selection – Brasilia (cod 7105)
 • 21 capsule, illy Iperespresso Arabica Selection – Guatemala (cod 7102)
 • 21 capsule, illy Iperespresso Arabica Selection – Etiopia (cod 7112)
 • 21 capsule, illy Iperespresso Arabica Selection – Columbia (cod 7103)

NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania