Accesorii illy

Essential Line (2013)

Accesorii Essential Line

Noua linie de produse "Essentials" a fost dezvoltata exclusiv pentru consumatorii cafelei illy din Italia si din strainatate.

Acesta linie include produsele cele mai cunoscute, adevarate "icon-uri" ale lumii illy, ce au fost dezvoltate impreuna cu una dintre cele mai renumite companii producatoare de portelan din intreaga lume.

Caracteristicile produselor:

  • Sunt utilizate ambalaje de foarte buna calitate
  • Cestile designer-lui Matteo Thun, sunt produse in colaborare cu Rosenthal
  • Prin designul original al autorului sau, ambalajul spune povestea crearii fiecarui produs

Gama disponibila:

  • illy kit "Essential Line" - ceasca illy espresso, farfurie (cod B1446)
  • illy kit "Essential Line" - lattiera illy (cod B1371)
  • illy kit "Essential Line" - 2 cesti espresso, 2 farfurii, 1 lattiera, 2 lingurite, 1 cafea 250g (cod B1377)

Kit illy "Multi Ricetta"

Accesorii Multi Ricetta

Kit cu accesorii si cafea. Cafeaua se poate folosi doar pe espresoarele ce au la baza sistemul Iperespresso. Kit-ul contine: 10 capsule Iperespresso ambalate individual, 10 capsule Iperespresso dark ambalate individual, 2 cesti Iperespresso, 4 lingurite mici, 2 lingurite mari, 2 pahare freddo illy.

Gama disponibila:

  • illy kit "Multi Ricetta" (cod B1334)
espresso-milk.jpg

Kit illy "Espresso & Milk"

Accesorii Multi Ricetta

Kit cu accesorii si cafea. Cafeaua se poate folosi doar pe espresoarele ce au la baza sistemul Iperespresso. Kit-ul contine: 6 capsule Iperespresso ambalate cate 2 per punga, 6 capsule Iperespresso dark ambalate cate 2 per punga, 2 cesti Iperespresso, 2 lingurite mici, 2 lingurite mari, 2 pahare freddo illy, 1 recipient Bodum pentru pepararea cremei de lapte; o modalitate simpla de preparare a cremei de lapte pentru cappuccino, sau pentru alte preparate ce au la baza un espresso.

Gama disponibila:

  • illy kit "Espresso & Milk"(cod B1332)

Kit illy "Welcome accesorii espresso"

Accesorii Multi Ricetta

Patru cesti espresso din cristal si un suport de zahãr proiectat de Matteo Thun, plus patru lingurite "Ombra" create de Paola Navone, exclusiv pentru illy. Un serviciu complet, cu un design prestigios dedicat celor care doresc sã experimenteze la cel mai inalt nivel espresso-ul illy.

Gama disponibila:

  • illy kit Welcome accesorii espresso (cod 4457)

Kit illy "Iperespresso cups"

Sustain Art

Concepute exclusiv pentru illy, de catre arhitectul Matteo Thun, aceste cesti de cafea, elegante, sunt ideale pentru a imbunatati toate calitatile fine ale espresso-ului illy.

Jocul de transparente, dat de alternarea sticlei transparente cu cea mata, subliniaza bogatia si calitatea amestecului, intensitatea cremei si armonia culorii.

Luxion-ul ® (sticla de cristal) extrem de fina, face ca cestile sa se incalzeasca mai usor, iar cafeaua sa aibe cea mai buna aroma. Gama disponibila:

  • illy cesti sablate transparente (cod 2874)

NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania