Produse illy

Cafeaua illy, amestecul perfect pentru espresso, este disponibil în forme şi ambalaje diferite şi vândut atât pentru consumul acasă, la birou cât şi locaţiile Ho.Re.Ca.

Butoiul de 3 kilograme este rezervat pentru cafenele, restaurante, hoteluri, locaţii ce sunt dotate cu echipamente profesionale. Ambalajele mai mici sunt dedicate consumului acasă şi la birou. Toate sortimentele de cafea sunt disponibile atât în varianta cu cofeină, cat şi cea fără cofeină.

Illycaffe a dezvoltat pentru fiecare segment în parte sisteme speciale pentru prepararea cafelei, invenţii în domeniu, în scopul obţinerii unui espresso perfect indiferent de locul în care este preparat: acasă, la birou sau în locaţiile Ho.Re.Ca.
NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania