Planifică viitorul

Franciza illy

Nu sunt putini manageri care doresc schimbarea designului si imbunatatirea ofertei cafenelei pe care o conduc, iar parte din ei isi doresc o colaborare cu illycaffe.

"espressamente illy" este propunerea pe care illycaffe o face acelor manageri care doresc sa-si regandeasca businessul, avand ca obiectiv dezvoltarea acestuia (si din punct de vedere calitativ) si care au nevoie de un sfat avizat.

O transfornare, arhitecturala, conceptuala si relationala, in concordanta cu lifestyle-ul si consumul actual, ce ofera noi directii de dezvoltare a businessului si oportunitati.

Cafeneau "espressamente illy" este o cafenea in stil italian prin aspect si oferta, cu atmosfera si roluri diferite pe durata unei zile intregi, implicand simturile si emotiile consumatorilor, prin comunicare si evenimente culturale. Acestea urmand sa transmita traditia locala, creativitatea si ideile managerului.

Exista deja, 50, de cafenele "espressamente illy" in Italia. In lume sunt peste 100, raspandite pe fiecare continent.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania