Forme şi funcţii

Franciza illy

O cafenea "espressamente illy" este o singura locatie ce exprima functii diferite, spatiul putandu-si schimba forma si atmosfera in diverse momente ale zilei, surprinzand pana si pe clientii obisnuiti ai cafenelei.

Elementele de diferentiere, atractie si loializare a clientilor devin oportunitati de crestere a businessului.

Cafeneaua "espressamente illy" ofera alte produse, in afara de cafea si cappuccino, pentru diverse perioade din zi si an: illy freddo, cafea rece condimentata si cappuccino cu jeleu, illy espresso fondente si lichior de cafea.

La pranz, sunt disponibile preparate gustoase care se pot manca repede la bar, sau la masa. Sunt simple dar cu atentie preparate, folosindu-se ingrediente de calitate: chifle, piadina, salate si finger food. Preparatele nu sunt in permanenta aceleasi, alternand intre traditional si modern si variind, tinand cont de produsele locale si de sezon.

Decorarea este deosebita, cu foarte mare grija pentru a te relaxa: dupa-amiaza, poti citi o carte, pagiinile unui ziar, sau poti avea o scurta intalnire de afaceri, sau cu prietenii.

Inainte de plecare, iti poti arunca un ochi in zona de shopping, pentru a face un cadou, sau pt a cumpara ceva deosebit pentru acasa: un articol cu un design aparte, o cutie decorata, o carte de bucate, sau o cutie de ciocolata.

Serile: luminile se schimba, muzica se schimba si chiar aroma din cafenea. Barul se umple cu aperitive.

O cafenea "espressamente illy" este adesea deschisa si plina de consumatori chiar si dupa cina. Sunt inca multe preparate pe care le poti consuma: cocktail, un nou video, o degustare, o atmosfera calda a unui loc unde te poti relaxa impreuna cu prietenii dupa orele de program.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania