Concepte şi forme

Franciza illy

Un trio de cafenele in stil italian

Cafeneaua in stil italian este un loc de intalnire si socializare. Elementul central este barul, acolo unde gasesti un barista prietenos si cu experienta. Afara si inauntru sunt mese pentru oricine vrea sa citeasca un ziar, sau sa discute, sau sa comenteze noutatile zilei.

Acesta este conceptul unei cafenele care a inspirat designul pentru "espressamente illy" realizat de trei arhitecti italieni renumiti.

Otelul Luca Trazzi este o expresie a curateniei si soliditate, reflectand articolele illy, pline de culoare, pitoresti.

Materiale calde - piatra, lemn si alama - ofera senzatia de eleganta, senzualitate si liniste, propuse de Claudio Silvestrin.

Barul alb Paola Navone, ingradit in mici capsule de otel, este "incalzit" de scaunele rosi illycaffe.

Sunt cinci versiuni ale fiecarui concept, exprimand diverse funcii si locatii ale cafenelei:

  • Core Bar pentru cafenele in centre istorice, piete ale acestora
  • Landscape Bar pentru locuri spatioase, unde oamenii petrec mai mult timp, de exeplu muzee si mall-uri
  • Transit Bar pentru o pauza scurta, in statii de tren, sau aeroporturi
  • Community Bar pentru cafenele locale, cu clienti obisnuiti
  • Corner Bar pentru cafenele ca cele intalnite intr-un spatiu redus, a unui foaier de hotel de exemplu

Avand la baza aceste module, atmosfera diferita, recomandarile illycaffe, asistenta unor companii specializate si de incredere, fiecare manager isi poate realiza propriile idei, propriul proiect de bar unde va putea lucra confortabil si primii clientii.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania