Espressamente illy

Espressamente illy: cafeneaua in stil italian reinterpretata

Savurarea unui espresso perfect este o experienta frumoasa care implica simturile si stimuleaza reflectia si socializarea. Aceaste este inspiratia care sta in spatele conceptului Espressamente illy, modul contemporan al illycaffe de interpretare a stilului traditional al cafenelei italiene proiectata de arhitectii Luca Trazzi, Claudio Silvestrin si Paola Navone.

Sunt peste 120 cafenele Espressamente illy in lume - de la New York la Palermo, de la Berlin la Shanghai-unde illy poate fi savurat cu un snack, supa sau salata si unde clientii pot admira ultimele cesti de colectie illy sau pot cumpara alte produse asociate.

Fiecare cafenea Espressamente illy este unica in oras si imprejurimi, acordandu-i-se o atentie deosebita designului si celui mai mic detaliu, serviciilor si stilului specific marcii illy.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania