Despre illy

Frumuseţe, plăcere, consistenţă

În fiecare zi, peste 6 milioane de ceşti cu cafea illy sunt servite peste tot în lume. Şi în fiecare zi, fiecare ceaşca combină un mic moment de plăcere şi frumuseţe, cu o pauză scurtă luată pentru socializare şi reflecţie.

O ceaşcă de espresso illy este o experienţă scurtă dar intensă, care îţi mângâie simţurile, îţi trezeşte spiritul şi îţi deschide mintea. De la prima înghiţitură, se simte aroma illy plăcută şi distinctă, gustul consistent îţi permite să simţi o experienţă autentică de cafea italiană ce poate fi savurată mereu.

illy se diferenţiază, pe lângă toate celelalte caracteristici, prin amestecul sau unic de cafea espresso de foarte bună calitate - un amestec unic de boabe 100% Arabica din 13 ţări diferite, atent selectate, prin nu mai puţin de 114 controale de calitate din momentul culegerii şi până în momentul în care se vând.

Diferenţierea illy este un îndemn în a colabora cu cultivatorii de cafea şi în a susţine din punct de vedere economic, social şi de mediu comunităţile cultivatorilor de cafea în vederea asigurării susţinerii unor ţări ca Brazilia, India, Etiopia.

Diferenţierea illy este o pasiune pentru cultură şi artă, exprimată prin semnătura illy şi ediţiile de ceşti de colecţie limitate create de designeri cunoscuţi

Diferenţierea illy se regăseşte în leadershipul în inovaţie şi tehnologie, cu o abordare fără compromisuri în fiecare pas făcut în prepararea cafelei: de la meticuloasa selectare a boabelor, a modului de amestec şi prăjire şi în final în modul în care se ambalează şi are loc presurizarea - lucru ce asigură o calitate excepţională a cafelei, prospeţime regăsită şi în fiecare ceaşcă.


NOUTĂȚI

De unde se pot cumpara capsule Iperespresso?


Capsulele Iperespresso se pot achizitiona de pe site-ul www.coffeeandme.ro, sau din magazinele partenere mentionate mai jos:

Training si certificare illy barista


Curs intensiv, teoretic si practic, de 2 zile si care se va desfasura in orasele Pitesti, Constanta, Sibiu, Deva si-Bucuresti

Pro Brands Distribution a fost desemnata de catre prestigioasa companie illycaffe, in anul 2006 , "Distribuitorul anului"

In frumoasa statiune Split din Croatia, cu ocazia Conferintei Europene a distribuitorilor de cafea illy, directorul de export al companiei illycaffe, Giuseppe Taccari, a anuntat castigatorul premiului “The best illycaffe Distributor of the year 2006”. Premiul a fost acordat companiei PRO BRANDS Distribution, reprezentantul illycaffe in Romania